Φρένα Σίτας

Περιγραφή

Το φρένο σίτας είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα για τα κάθετα και οριζόντια συστήματα σίτας καθώς προσδίδει στην σίτα υψηλότερη ποιότητα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και απόλυτη ασφάλεια στον κάτοχο της. Η εγκατάστασή του στην σίτα είναι εύκολη και μόλις πραγματοποιηθεί επιτρέπει το απαλό και εύκολο άνοιγμα της σίτας.

Περιέχει εσωτερικά λάδι σιλικόνης. Το ιξώδες του λαδιού παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιοτική απόδοση του φρένου. Η πάροδος του χρόνου και η αλλαγή των κλιματικών συνθηκών δεν πρέπει να βλάπτουν την αποτελεσματικότητα του φρένου σίτας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται αποκλειστικά με ιταλικό εργοστάσιο, τα φρένα σίτας παράγονται 100% στην Ιταλία και υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας το ζητήσετε, να σχεδιαστεί φρένο σίτας βάσει των δικών σας απαιτήσεων και αναγκών, χωρίς κάποια επιβάρυνση σχεδιασμού και καλουπιού. Μπορείτε να διαλέξετε την κατεύθυνση του φρένου, την διάμετρο και το σχέδιο του βάσει των διαστάσεων του προφιλ του tubo που θέλετε, καθώς και την δύναμη του ελατηρίου. Θεωρούνται τα καλύτερα φρένα σίτας στην ευρωπαική αγορά.

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο στοκ φρένων σίτας για πολλά συστήματα κάθετα και οριζόντια της αγοράς.

Ρωτήστε μας γι’ αυτό που σας ενδιαφέρει.

Αθανασίου Μπόσδα 6, Αχαρναί

Τ.Κ. 13671

Τ +30 210 7236642

Κ +30 6972449684

moustiquescreen@gmail.com